"Скандирају против злог Вучића, а све паре добили од злог Вучића"

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је навикао на увредљива скандирања навијача и да је то немогуће да престане истичући да постоје три групе и то политичка, криминална и трећа која глуми жртву.
Front navijači Partizana/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Фронт навијачи Партизана

Вучић је на ТВ Прва, након видео снимка на којем му навијачи Партизана скандирају увреде, казао да гледа само кога је од њих нечим много добрим задужио.

На овом снимку има људи које сам много тога добрим задужио, то су људи који су ишли са управом Партизана, ишли су на гостовање, имате људе из управе Партизана, из рукометашког клуба, одбојкашког..., навео је он.

Додао је да је једна од добрих ствари којим је таква скандирања заслужио и то што је за фудбалски клуб Партизан пронашао највећег спонзора у последњих неколико деценија - Зи Ђин.

Лично сам свој ауторитет ставио и замолио Кинезе да финансирају фудбалски клуб Партизан, а што се тиче кошаркашког клуба, толико су пара добили да је срамота да ми не вичу 'Вучићу п....', казао је Вучић.

Истиче и да је Партизан дужан осам милиона евра пореза само из кошаркашког тима и подсећа их да то плате.

Наводећи да је сада већ навикао на та скандирања, Вучић каже да му није било лако на утакмици са Албанијиом.

Не знам чиме сам заслужио, али схватио сам после, било је много лажи у вези с Бриселским споразумом и онда су то људи искористили. Они раде ту кампању годинама, а Звездини навијачи када су викали 'Вучић, Брнаба', радили су то да би показали да нису режимски, да су против власти, против Параде поноса, да би доказали то на тај начин, а ови доказују да су без државе толико јаки, испричао је.

Вучић понавља да не крије да навија за Црвену звезду, али да је лакше за Партизанове навијаче да праве од себе жртву без обзира колико су пара добили од државе.

Сви скандирају против злог Вучића, а све паре су добили од злог Вучића, казао је.

Указује и да постоји криминални део.

Видели сте када су избацивали заставе - криминална врачарска група да се не би истраживали скај телефони и остало, казао је.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести