Србија Опен 2023. у Бањалуци

Serbia Open, догађај серије АТП 250, преселиће се из Београда у Бањалуку (Босна и Херцеговина), пошто организатори турнира, породица Ђоковић, планирају да поднeсу пријаву за лиценцу серије  АТП 500.
tenis
Фото: pixabay.com

Вест су потврдили многи који су рекли и да ће Ђорђе Ђоковић, брат 22-струког гренд слем шампиона Новака Ђоковића, остати директор турнира за 2023. годину у Бањалуци, који је заказан за 16. април 2023. године.

Директор Serbia open турнира Ђорђе Ђоковић говорио је о привременом премештању турнира у Бањалуку, у невероватни спортски комплекс који очекује љубитеље тениса у овом граду, најављујући:

„Враћамо се у Београд 2024. године, са великим надама у надоградњу на АТП 500!“.

Тениски турнир Serbia open привремено ће бити премештен у Бањалуку(Српска опен), док Тениски центар „Новак“ у Београду врши неопходна побољшања и труди се да испуни услове за пријаву за АТП 500 лиценцу.

У организацији догађаја у Бањалуци, који ће се одржати у априлу 2023. године, учествоваће комплетан организациони тим Serbia opena, предвођен директором турнира Ђорђем Ђоковићем. Оваква понуда догађаја, пружа и сјајне опције за клађење, где можете изабрати за себе најбоље квоте и искористити бонус добродошлице.

Премештање турнира је унапред договорено са АТП туром.

„Бањалука је била наш избор за овај период пресељења из више разлога. Пре свега, постојећи тениски комплекс Тениског савеза Републике Српске има одличне услове.

Са девет терена са шљаком, од којих два могу да приме више од 2.000 љубитеља тениса, и новим централним тереном са скоро 6.000 места које планирамо да изградимо, имаћемо више него савршену локацију за овакав турнир. У оквиру тениског комплекса планирамо и отварање великог навијачког села, где ће љубитељи тениса моћи да уживају у разним садржајима и да се друже са својим омиљеним тенисерима“, рекао је директор турнира Ђорђе Ђоковић.

Удружење тениских професионалаца (АТП) је лако пристало на ово пресељење.

АТП је прихватио Бањалуку као предложену локацију за 2023. годину јер овај град већ 20 година успешно угошћује АТП Challenger 80. Такође, овај град је позната дестинација и страних и домаћих играча, који су увек дочекивани раширених руку. Имајући све ово у виду, Бањалука апсолутно заслужује да буде домаћин АТП 250 турнира 2023. године.

Сазнајте каква понуда вас чека код kladioniceusrbiji.com, и отворите свој налог још данас.

Истражите занимљиве понуде које кладионице избацују управо за овакве догађаје и мечеве. Хендикеп и друге врсте специјалних игара могу кроз квоте и одређени бонус донети одличне квоте на вашим тикетима.

Уштеда времена и новца

 

Млађи брат Новака Ђоковића и организатор турнира, Ђорђе Ђоковић, основао је компанију Legacy International у Бањалуци у новембру 2022. године; власник је фирме сличног назива у Београду која организује турнире у Србији.

Новак планира да игра на труниру

У међувремену, Ђорђе Ђоковић је потврдио да његов брат Новак планира да игра на овом турниру 2023. ако све буде по плану.

Он је такође говорио о плановима да се турнир унапреди у АТП 500 догађај.

„Та лиценца је и даље наш приоритет и међу главним смо фаворитима да је добијемо. Управо из тих разлога, да бисмо били спремни за тај тренутак, турнир смо привремено изместили из Београда, како бисмо унапредили услове за тај ниво. Константно се трудимо да растемо и унапређујемо организацију, доводимо најбоље могуће играче и подижемо лествицу када је у питању квалитет. Ова одлука је донета као део те стратегије“, рекао је Ђорђе Ђоковић.

Новак Ђоковић се сматра најбољим српским спортистом свих времена и неприкосновеним херојем за многе Србе.

За љубитеље тениса који се мало занимају за балканску политику, Ђоковић је постао посебно поларизујућа међународна личност током пандемије КОВИД-19.

Био је противник условљавања вакцином да би се путовало на међународне тениске догађаје, укључујући Аустралијан и УС Опен, уз образложење да је то кршење личног избора.

Поларизација је постала толико очигледна да је утицајни бивши тениски великан САД Џон Мекинро, прошле године ,упозорио навијаче који су  извиждали Ђоковића на Отвореном првенству Француске, да им се „можда неће допасти као Надал или Федерер, али он је игром и резултатима заслужио  поштовање“.

Није познато како ће на овом турниру бити организована политика у вези са корона вирусом.

Једноставна регистрација у кладионицама

Кладионице нуде веома одличне могућности за клађење. Поред тога, процес регистрације је врло једноставан и можете остварити вредне бонусе и друге врсте промоције. Велики број спортова те опција клађења се налазе на једном месту.

Регистрација је изузетно брза и лака за свакога, а можете да отворите свој налог преко апликација, мобилног сајта и десктоп верзија.

Све што ће вам бити потребно да се региструјерте на кладионицу јесу лични подаци (матични број, имејл адреса, адреса, број телефона те корисничко име и лозинка). Када прођете кроз све кораке биће потребно да верификујете налог и ваша сесија клађења може почети.

(Огласни текст)

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести