ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ И ГОРИВО ПО ПОВЛАШЋЕНОЈ ЦЕНИ Ево за колико ће јефтиније точити на пумпама, а имаће и ову важну погодност у вожњи

Нафтна Индустрија Србије ће дати попуст од један до три динара по литру горива зависно од врсте, а споразум са Путевима Србије омогућава смањење цене путарине за три одсто за наше најстарије суграђане, рекао је Синиша Мали, министар финансија.
b
Фото: Pixabay.com

- У Аману, са којим је такође потписан споразум, нуде до 10 одсто попуста на свој асортиман. До данас су потписани уговори са 16 предузећа која су се укључила у акцију Пензионерска картица, а број фирми и институција које су подржале ову акцију, која пензионерима омогућава да јефтиније долазе до одређених производа и услуга премашио је 600 - навео је министар.

Фото: Пензионери Фото: Дневник.рс

Према његовим речима готово 870.000 пензионера се пријавило за добијање пензионерских картица, а најстарији их већ подижу у филијалама Фонда ПИО, а до 1. октобра биће готове картице свих који су се пријавили.

Акцији су се, између осталих, прикључила и три дома за старе, Акватен, комплекс и дом за старе Алибунар, Дом за смештај одраслих и старијих „Свети Трифун“ из Београда, и више медицинских установа и бања.

Такође и очна кућа Алберт Београд, Дијагностички центар Алберт Београд, Специјална болница Меркур Врњачка бања, Бања Русанда из Меленаца, Миленниум Медицал Центар, Врањска бања, те Специјална болница за неспецифичне плућне болести Сокобања, за рехабилитацију Бања Кањижа, Јунаковић Апатин и Гамзиград, из Зајечара као и Атомска бања Горња Трепча.

курир.рс

Aca
20.09.2023 • 12:04
Postovana drzavo jel mislite da kupite glasove od 1-3 dinara
Hm da sigurno
21.09.2023 • 06:10
Pa vidis da da. Sve je to jos tragicno sto im to i uspeva. Kao sto im uspeva da se prica o parizeru, jogurtu, gorivu, a drzava puca po svim savovima.
Srbin
21.09.2023 • 23:41
Sta da kupe? Koliko
Sta da kupe koliko penzineri to trose goriva u odnosu na nas sto nam treba svaki dan?
Srbin
21.09.2023 • 23:44
Bolje bi vam bilo vladajuca partio da vidite koliko se sipa Dizela na poljuprivrednu karticu. Npr domacunstvo od 50ari moze da potrosi neograniceno dizela po znatno manjoj ceni. Koliko treba Dizela da se obradi 50ari pita li se ko?
EUR/RSD 117.1990
Најновије вести