Дачић са званичницима Теленора о плановима у Србији 

ОСЛО: Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић даса је, другог дана званичне посете Норвешкој, посетио седиште компаније Теленор Груп, где је са високим званичници компаније разговарао о плановима пословања групе у Србији.
Dacic sa zvanicnicima Telenora
Фото: Tanjug

Шефа српске дипломатије примили су извршни потпредседник компаније за коорпоративно пословање Венке Егеруп, извршни потпредседник задужен за технологије и услуге Ружа Шабановић и извршни директор Теленор Србија Ингеборг Ефтхус.

Они су Дачићу представили најновије стратегије развоја Теленора и то како у сектору дигитализације, тако и развојне планове других услужних грана (банкарство, аналитика), као и других комуникационих технологија, саопштило је Министарство спољних послова Србије.

На састанку је посебна пажња посвећена плановима за развој Теленора у Србији, као и етичким и укупним друштвеним вредностима које компаније промовише у Србији.

Било је речи и о доприносу који Теленор даје креирању нових радних места, промовисању нордијског модела пословања и учествовању пословних корпорација у подели одговорности и бризи за свеобухватни друштвени развој.

Дачић је одао признање компанији Теленор за успешно пословање у Србији и указао на спремност Владе да негује партнерске односе са компанијом која и даље представља највећу појединачну страну инвестицију у нашој земљи, наведено је у саопштењу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести