Ђокић: Докле ће трајати обмана радника Пошта Србије 

БЕОГРАД: Радник у ЈП “Пошта Србије” и члан преговарачке групе Владимир Ђокић вечерас је поводом саопстења Синдиката ПТТ Србија о начину преговора о прекиду штрајка запитао зашто се пишу лажи и докле ће трајати обмана “напаћених” радника.
posta srbije
Фото: Tanjug

Зашто нисте питали некога од нас шта је било на састанку и да ли је министар икоме од радника или синдикалаца на било који начин претио, изјавио је Ђокић за Танјуг поводом саопштења Синдиката ПТТ.

Он је секретара Синдиката ПТТ Бранка Калајановића упитао и ко је писац последњих обавеšтења и дописа Синдиката ПТТ, од првог априла па надаље.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић се током разговора са запосленима у ЈП “Пошта Србије” ни у једном тренутку није освртао, нити бавио синдикатима овог предузећа, нити су они на било који начин били тема овог разговора, рекла је раније данас шефица кабинета министра унутрашњих послова Катарина Томашевић, саопштио је МУП.

Министар је с представницима запослених у ЈП “Пошта Србије” разговарао у суботу, након чега је постигнут договор о прекиду штрајка, а запослени су прихватили његове предлоге и мере за успостављање норламног процеса рада, објављено је на сајту Владе.

Jan
04.04.2019 • 08:35
Pa sta ima da ih pita kad se vidi na snimku njihovog nastupa pred radnicima posle sastanka sa ministrom, lično jedan od 12 pregovaraca je rekao daje to rekao ministar, a isti izraz je upotrebio i ovaj Djokic, samo ne navodeći da je to rekao ministar. uživajte u filmu.
EUR/RSD 117.1990
Најновије вести