Хладније с кишом

​​​​​​​НОВИ САД: Хладније с кишом. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална теперартура 7, а максимална 14 степени.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Хладније с кишом, од 10 до 20 лит/м2. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална 18 степени.

СРБИЈА: На северу и западу хладније с кишом, од 10 до 20 лит/м2. У источним и јужним пределима суво и врло топло, док ће на северу бити преко 10 степени свежије у односу на југ. Ветар умерен северозападни на северу, а на југу слаб јужни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална 25 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу још мало хладније на западу и северу уз кишу у првом делу дана. На истоку и југу суво и топло. У недељу суво и топлије у свим крајевима са сунчаним периодима. У понедељак на северу наоблачење с кишом и падом температуре, а на југу суво и топло.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Погоршање биометеоролошке ситуације изазваће уобичајене тегобе код већине хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним болесницима, поготово онима са повишеним притиском, као и особама са респираторним тегобама. Очекиване су метеоропатске реакције у виду поремећаја сна и главобоље. Концентрација се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести