Хладно и кишовито

И данас нас очекује хладан дан и кишовито пре подне...
Kisa
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: Хладно с кишом уз престанак падавина током дана. Ветар умерен до појачан северни и северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 13 степени.

ВОЈВОДИНА: Хладно са кишом. Ветар умерен северни. Притисак испод нормале. Минимална температура 7, а максимална дневна 14 степени.

СРБИЈА: Хладно с кишом, а на планинама изнад 1.200 мнв са суснежицом и снегом. Падавине ће бити обилне у западним и централним пределима. На северу престанак падавина и делимично разведравање. Ветар умерен до појачан северни. Притисак испод нормале. Минимална температура 6, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду на северу разведравање, а у централним  и јужним пределима пре подне облачно са слабом кишом која престаје. У четвртак и петак сунчаније и знатно топлије током дана, али уз врло хладно јутро у четвртак.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Изнад нашег подручја се задржава неповољна биометеоролошка ситуација. Осетљивим особама, а нарочито хроничним болесницима се препоручује да смање уобичајене активности и стриктно поштују савете лекара. Раздражљивост, реуматски болови и главобоља могу бити изражени и у јакој форми. Скреће се пажња на адекватно одевање као и додатну опрезност у саобраћају.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести