ИМАМО ПОБЕДНИКА Мирољуб се у полуфиналу захвалио БОЛЕСНОЈ СУПРУЗИ, а сада је ОСВОЈИО "СЛАГАЛИЦУ" Ево колико је ЗАРАДИО (ВИДЕО)

Мирољуб Арсић победио је у финалу 174. циклуса "Слагалице" и освојио је 300.000 динара. Он је на крају био бољи од Петра Станисављевића, којем је као другопласираном припало 150.000.
m

У неизвесној завршници, Мирољуб је победио резултатом 264:237.

Хвала Петру на честиткама, на фер борби, хвала Вама (Милици Гацин, водитељки "Слагалице", прим. аут) на дивном вођењу емисије, хвала екипи. Стижемо у Крушевац да прославимо заједно, рекао је Мирољуб након тријумфа у "Слагалици"

Ми смо подршка Вама и Вашој супрузи, Вашој породици, да све буде како треба.

Драго ми је. Биће, ако Бог да, рекао је Мирољуб.

Подсетимо, Арсић се у полуфиналу захвалио својој болесној супрузи.

Захвалио бих се Драгољубу (полуфиналисти "Слагалице", прим.аут) на фер и спортској борби, вама у студију, хвала што постојите. Захвалио бих се својој породици, пријатељима, колегама... А највећу бих захвалност дао својој супрузи која се бори са опаком болешћу, само бих поручио вера, нада, љубав и борба. Борба и успећемо... Волим те - рекао је Мирољуб, док је једва задржао сузе, рекао је тада Мирољуб.

Другопласирани Петар је поделио своје утиске након освојеног другог места.

Ипак, када се уђе у финале, увек је жеља да се дође до самог краја. Али за почетак бих честитао Мирољубу. Победио ме је на смиреност, концентрацију и искуство, рекао је Петар.

Дневник/Еспресо

EUR/RSD 117.0413
Најновије вести