Јутро хладније, током дана претежно сунчано

НОВИ САД: Јутро хладно, а током дана претежно сунчано и незнатно већа температура у односу на недељу. Ветар слаб источни и североисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална око 14 степени.
Dunavska ulicaFoto: Dnevnik.rs/R. Hadžić
Фото: Дунавска улица Фото: Дневник.рс/Р. Хаџић

ВОЈВОДИНА: Јутро врло хладно, понегде слаб приземни мраз. У току дана претежно сунчано и поподне пар степени већа температура у односу на недељу. Ветар слаб источни и североисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална до 15 степени.

СРБИЈА: Јутро врло хладно, понегде слаб приземни мраз, у котлинама могућа магла. У току дана претежно сунчано и поподне степен-два већа температура у односу на недељу. Ветар слаб источни и североисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална до 16 стпени.

НАРЕДНИ ДАНИ: Идуће седмице претежно сунчано са врло хладним јутром у уторак, понегде са слабим приземним мразем. Дневна температура у свакодневном порасту, па би од среде било топлије време од просека за ово доба године уз максималне температуре мало изнад 20 степени у четвртак и петак.

EUR/RSD 117.5712
Најновије вести