Јутро хладно, дан сунчан

​​​​​​​НОВИ САД: Хладно јутро, а током дана суво уз сунчане интервале и слаб источни и југоисточни ветар. Притисак изнад нормале. Минимална температура 1, а максимална 13 степени.
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Ујутру хладно са маглом и сумаглицом по Срему и на западу, а током дана суво са сунчаним периодима уз слаб источни и ветар, у јужном Банату умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 15 степени.

СРБИЈА: Јутро хладно с маглом која се разилази у већини крајева уз дуже сунчане периоде током дана и топлије. Понегде на западу и југу се може дуже задржати магла уз свежије време. Ветар слаб источних праваца, у кошавском подручју слаб југоисточни, у јужном Банату умерен. Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 16 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу постепено наоблачење које долази са југозапада и може узроковати слабу кишу. У понедељак променљиво облачно са сунчаним интервалима. У уторак и среду мало нижа температура .

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу утицати релативно неповољно на хроничне болеснике, нарочито током јутарњих сати. Посебан опрез се, у местима са маглом у преподневним часовима, саветује астматичарима, реуматичарима и особама са срчаним тегобама. Од метеоропатских реакција могући су променљиво расположење, главобоља и несаница.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести