Киша и пад температуре

НОВИ САД: Пад температуре уз могућу ређу краткотрајну кишу ујутру и крајем дана. Ветар умерен до појачан северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 16, а максимална 23 степена.
ruze kisa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Пад температуре уз могућу краткотрајну кишу. Ветар ујутру јужни, а затим у скретању на појачан северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 27 степени.

СРБИЈА: На северу постепен пад температуре уз могућу кишу ујутру и крајем дана. У осталим пределима сунчано и врло топло. Ветар ујутру јужни, а на северу у скретању на појачан северозападни. Притисак око или мало изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 31 степен.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу свугде мало свежије уз дуже сунчане периоде. У понедељак наоблачење на северу и захлађење уз повремену кишу која се поподне и крајем дана шири на остале крајеве.   

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно неповољна биометеоролошка ситуација за већину хроничних болесника. Опрез се саветује астматичарима и реуматичарима. Могуће су метеоропатске реакције у блажој форми. Повећан опрез се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5830
Најновије вести