Променљиво облачно и хладно

​​​​​​​НОВИ САД: Променљиво облачно и хладно. Преподне сунчани интервали, а поподне облачно. Ветар слаб северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 10 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Хладно с могућом слабом кишом на југу, а у осталим пределима суво, на северу са сунчаним интервалима. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 13 степени.

СРБИЈА: Облачно и врло хладно за ово доба године с кишом, осим на северу где ће бити сунчаних интервала. На планинама изнад 1.000 мнв ће падати снег. Највише падавина биће на југу. Ветар слаб североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 13 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу и даље хладно и облачно са слабом кишом у централним и јужним пределима. У недељу пораст температуре са сунчаним периодима на северу, а на југу облачније са слабом кишом која престаје током дана. Од понедељка следи даље постепено отопљење.

 

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација ће изазвати уобичајене тегобе код већине хроничних болесника. Опрез се светује астматичарима и особама са повишеним крвним притиском. Код метеоропата су очекивани реуматски болови и нерасположење. Пажња се препоручује свим учесницима у саобраћају

EUR/RSD 117.5738
Најновије вести