Радови на више путних праваца

БЕОГРАД:  На ауто-путу Е-75, петља Тошин Бунар - петља Сава Центар, смер Шид - Београд од данас до 11. маја од 9 до 15 часова биће извођени радови на монтажи поклопаца ревизионих шахти, на банкини и путном земљишту.
radovi na putu
Фото: pixabay.com

За саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака, саопштили су Путеви Србије.

Саобраћај ће се одвијати претицајном и возном саобраћајном траком.

На ауто - путу Е-75, петља Змај - петља Арена, смер Београд - Шид; од 12. до 14. маја од 9 до 15 часова- радови на монтажи поклопаца ревизионих шахти, а за саобраћај ће бити затворена крајња зауставна саобраћајна трака.

Саобраћај ће се одвијати претицајном и возном саобраћајном траком.

На ауто - путу Е-75, петља Београд - петља Нови Бановци, у оба смера данас од 10 до 16 часова- радови на кошењу траве у средњем појасу, банкинама.

За саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

На ауто- путу Е-75, деоница Грделица - Владичин Хан, од 9 до 17 часова радови на одржавању ИТС опреме и система за управљање тунелима, при чему ће доћи до обуставе саобраћаја у десној цеви тунела „Предејане“ и „Манајле“, у смеру ка Врању; саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз леве цеви тунела.

Ауто-пут Е-75, петља Бешка - петља Ковиљ - радови на урезивању идуктивних петљи данас, у смеру Београд - Нови Сад од 8 до 13 часова, у смеру Нови Сад - Београд од 13 до 18 часова; саобраћај ће бити преусмерен кроз зауставну траку ауто-пута, у дужини око 100 м.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.15 часова, на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута, као и на Шиду, док је на Батровцима 600 минута. На граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за аутобусе је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

EUR/RSD 117.4618
Најновије вести