РУСКИ ТИНЕЈЏЕР ИЗ НОВОГ САДА НЕСТАО НА ПУТУ ЗА БИХ Траг му се губи на аутобуској станици, очајна породица моли за ПОМОЋ

Артјом Алексејевич Попов (18) нестао је 12. фебруара када је отишао у БиХ. Како његова мајка каже за Telegraf.rs, Артем је последњи пут виђен на аутобуској станици у Бањалуци, а од тада му се губи сваки траг.
с
Фото: Приватна архива

Артјом је из Русије прво стигао за Нови Сад, а онда је према информацијама које је породица добила од полиције 10. фебруара 2024. године прешао гранични прелаз Рача и ушао у Босну и Херцеговину. Како наводи његова мајка, последњи пут виђен је у Бањалуци.

- Мој син познат је и као Влајко. Последњи пут виђен је на аутобуској станици у Бањалуци и од тада му се губи сваки траг. Пасош није регистрован од 10. фебруара, што значи да се највероватније и даље налази у БиХ. Непознато је где је отишао, можда у Сарајево или Мркоњић Град. Течно говори руски и српски језик - појашњава она за Телеграф.

Артјом је висок 190цм, мршав је и има смеђе очи и косу. Препознатљив је и по брковима и бради. Породица нема информације о томе шта је имао на себи када је виђен последњи пут, али моли све који имају било какву информацију да позову полицију у БиХ или у Србији.

(Telegraf.rs)

Фото: Приватна архива

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести