Телеком Србија: На мтс ТВ и НБА утакмице

БЕОГРАД:  Утакмице најјаче кошаркашке лиге на свету – НБА, убудуће ће бити доступне телевизијским гледаоцима ексклузивно путем услуге мтс ТВ и других мтс мултимедијалних сервиса, саопштено је данас из компаније Телеком Србија.
MTS Foto: MTS
Фото: MTS

Поред канала Арене спорт, који је део Старт пакета мтс ТВ, љубитељи кошарке ће од ове године моћи да уживају у додатним садржајима путем специјалног НБА ТВ канала.

Гледаоци ће мајсторије најбољих српских кошаркаша и кошаркашких звезда из целог света, моћи да прате и путем дигиталног сервиса за мобилне уређаје који је доступан у три различита пакета по цени већ од 149 динара месечно.

У понуди су пакети: 3-Game Choice, mts Game choice и Max League pass  који, уз месечну претплату, омогућавају гледање свих НБА утакмица уживо, додаје се у саопштењу.За кориснике појединих мтс постпејд и БОX пакета, овај дигитални сервис је бесплатан током целе сезоне.

Од средине октобра, кошаркашки фанови ће тако путем ових мтс сервиса моћи да прате НБА утакмице уживо, резултате, најузбудљивије делове мечева, Алл стар wеекенд надметања, НБА плејоф, финалне утакмице, као и остале занимљивости о играчима најпопуларније кошаркашке лиге на свету.

Посебан, целодневни НБА канал, који је саставни део понуде мтс ТВ, м:САТ ТВ, мтс ТВ ГО и кабловског оператора Супернова, емитоваће ексклузивне утакмице, конференције за медије, интервјуе са играчима и све друге битне информације о НБА лиги.

Путем канала Арене спорт или мтс дигиталног сервиса, НБА такмичење ексклузивно је доступно гледаоцима у целом региону - Босни и Херцеговини, Црној Гори, Хрватској, Македонији и Словенији, закључује се у саопштењу компаније Телеком Србија.

EUR/RSD 117.5795
Најновије вести