Теретна возила чекају на прелазу Градина пет сати

БЕОГРАД: Ауто мото савез Србије упозорава возаче на променљиве временске услове са могућом повремено слабом кишом и мокрим коловозима због којих је већа опасност од проклизавања возила, али и на измењени режим саобраћаја на појединим деоницама због радова.
kamioni, tanjug
Фото: Tanjug video

Од сутра ће тако од 8 часова до среде у 12 часова, због радова на рехабилитацији коловозне конструкције на деоници петља Прешево - петља Бујановац југ за саобраћај бити затворена десна коловозна трака ауто-пута, смер Ниш-Прешево. У току извођења радова саобраћај се на службеном техничком пролазу на стационажи од км 559+000 пребацује на супротну коловозну траку, у смеру Прешево - Ниш, где ће се одвијати двосмерно.

Од данас у 22 часа до сутра у 03 изводиће се радови на монтажи елемената новогодишње декорације на мосту Газела, а за саобраћај ће бити затворена брза трака, док ће он одвијати возном и зауставном траком у смеру ка Шиду.

Од данас до 28. новембра у периоду од 22 до 5 часова изводиће се радови на испирању и чишћењу кишне канализације на деоници Ласта - Т6, у смеру ка Шиду. За време извођења радова за саобраћај је затворена зауставна трака, а саобраћај ће се одвијати возном и претицајном траком.

До 25. новембра изводиће се радови на санацији коловоза на аутопуту Београд-Ниш на деоници између петље Врчин и петље Мали Пожаревац, у смеру ка Нишу, а због којих ће бити затворена возна и зауставна трака, док ће се саобраћај одвијати само претицајном траком.

Према информацијама Управе граничне Полиције РС на путничким терминалима граничних прелаза нема дужих задржавања влозила, док теретна возила чекају на појединим прелазима.

Најдуже се чека на Градини, пет сати, четири сата чекају теретњаци на прелазу Шид, три на Батровцима, сат и по на Хоргошу и сат на прелазу Сремска Рача.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести