Топлије, увече киша

НОВИ САД: Мало топлије уз променљиву облачност. Дуваће умерен јужни и југоисточни ветар. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 10 степени.
oblacno zima
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топлије уз сунчане интервале и променљиву облачност. Мало кише може бити ујутру на северу. У ноћи ка суботи наоблачење са кишом, најпре на северу и западу. Ветар умерен јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура 1, а максимална 12 степени.

СРБИЈА: Топлије уз сунчане интервале и променљиву облачност. Повремена киша ће падати у Неготинској крајини, а мало кише може бити и на северу.  У ноћи ка суботи наоблачење са кишом, најпре на северу и западу. Ветар умерен јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура -1, а максимална 13 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу мало хладније с пролазном кишом, а на планинама са снегом. У недељу и током већег дела идуће седмице топло време за ово доба године уз претежно сунчано време.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекује се нешто повољнија биометеоролошка ситуација за већину хронично оболелих. Нервно лабилне особе и цереброваскуларни болесници могу осетити изражене тегобе током дана. Код осетљивих особа могући су главобоља и поспаност. Неопходан је повећан опрез у саобраћају.

EUR/RSD 117.5814
Најновије вести