(узнемирујући видео) ВРАЋЕН АВИОН КОЈИ ЈЕ ИЗ БЕОГРАДА ПОЛЕТЕО ЗА ДИЗЕЛДОРФ Пилот затражио слетање одмах по полетању, ЕР СРБИЈА ОТКРИЛА РАЗЛОГ

Пилот авиона који је вечерас полетео за Дизелдорф са београдског аеродрома "Никола Тесла" убрзо након полетања тражио је да одмах слети, што је изазвало благи застој у аеродромском саобраћају.
a
Фото: screenshot / 192_rs

Ер Србија је саопштила да је лет ЈУ324 из Београда до Дизелдорфа, који је обављала партнерска компанија, враћен у Београд због техничких разлога. У саопштењу Ер Србије пише: 

- Авион је безбедно слетео на београдски аеродром. Ер Србија жали због непријатности и чини све што је у њеној моћи да осигура да се лет настави што је могуће пре. Безбедност путника није била угрожена ни у једном тренутку - стоји у саопштењу. 

Даље се у саопштењу наводи, "за више информација, молимо путнике да позову Контакт центар Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, да посете наш веб-сајт airserbia.com или наше странице на друштвеним мрежама. Безбедност наших путника и чланова посаде су најважнији приоритет за Ер Србију." 

Како се накнадно могло сазнати, авион је при полетању са аеродрома "Никола Тесла" закачио рефлектор на писти, што је направило значајна оштећења на трупу летелице, која можете видети у видеу и самим тим озбиљно угрожавало даљи лет авиона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

EUR/RSD 117.0413
Најновије вести