Врло топло, избегавајте физичке напоре

​​​​​​​НОВИ САД: Сунчано и врло топло уз поподневни развој облака. Крајем дана постоји шанса за краткотрајни пљусак. Ветар слаб променљив, западних и јужних праваца. Притисак око нормале и у опадању. Минимална температура 17, а максимална  32 степена.
sunce freeimages.jpg
Фото: freeimages.com

ВОЈВОДИНА: Сунчано и врло топло уз поподневни развој облака. Крајем дана и током ноћи су могући ређи пљускови. Ветар слаб променљив, пре подне западни, поподне јужних праваца. Притисак око нормале и у опадању. Минимална температура 15, а максимална 32 степена.

СРБИЈА: Сунчано и врло топло уз претежно слаб поподневни развој облака. Крајем дана и током ноћи су могући локални пљускови. Ветар слаб променљив, пре подне западни, поподне јужних праваца. Притисак око нормале и у опадању. Минимална температура 12, а максимална 34 степена.

Фото: meteos.rs

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу врло топло са доста сунчаних сати, али нестабилно с развојем облака поподне и појавом локалних пљускова с грмљавином на западу, а затим и северу. На југ Србије пљускови стижу у понедељак.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиваних биометеоролошких прилика код срчаних болесника могуће су извесне тегобе. Саветује се избегавање већих физичких напора, нарочито у најтоплијем делу дана. Код метеоропата могућа је малаксалост и нерасположење. Неопходна је заштита од УВ зрачења које је у домену веома високих вредности.

EUR/RSD 117.5272
Најновије вести