Крећу СЕЗОНСКИ ЛЕТОВИ Ер Србије ИЗМЕЂУ БЕОГРАДА И ОХРИДА

БЕОГРАД: Ер Србија је данас покренула директну авио-линију између Београда и Охрида, а до тог града у Северној Македонији, национална авио-компанија ће саобраћати са аеродрома у Београду, четири пута недељно, сваког понедељка, среде, петка и суботе.
er srbija
Фото: Air Serbia

Инаугурациони лет Ер Србије свечано је дочекан на аеродрому Свети Апостол Павле у Охриду, саопштила је Ер Србија.

"Приликом избора дестинација, путници велику пажњу обраћају и на њихову доступност. Директна авио-веза неретко представља одлучујући фактор. Имајући то у виду, од почетка 2023. године нашу мрежу смо обогатили са више од 20 градова широм Европе, Северне Америке, Азије и Африке до којих нисмо летели у 2022", рекао је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић.

Додао је да ће линија Ер Србије успостављена до Охрида бити интересантна путницима и да ће их мотивисати да одмор проведу управо на "македонском слатководном мору".

"Сваки одлазак у Охрид за тренутак ће вас вратити у античко доба и некадашњи Лихнидос. Природне лепоте, 2300 сунчаних сати годишње и гостољубиви становници учиниће да уживају сва ваша чула. Посетите неку од 365 цркава и направите фантастичне фотографије са видиковца испред цркве Светог Јована, која је један од симбола града. Уживајте у локалним специјалитетима, охридској пастрмки или јагњетини, а љубитеље вина одушевиће и богата понуда винских подрума", нагласио је Рупић.

Из Ер Србије наглашавају да ће од Охрида, преко Београда, путници имати добру повезаност са великим бројем дестинација у мрежи српске националне авио-компаније, попут Амстердама, Беча, Берлина, Болоње, Цириха, Диселдорфа, Франкфурта, Хамбурга, Копенхагена, Љубљане, Њујорка, Осла, Подгорице, Прага, Рима, Венеције и Загреба.

Додали су да више информација о активностима српског националног авио -превозника заинтересовани путници могу пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести