Привредна комора Војводине подржава унапређење туристичке понуде

БЕОГРАД : Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић и председница Удружења "Интерфест" Наташа Будисављевић Радишић потписали су данас, у ПКВ пословни Протокол чиме је успостављена пословно-техничка сарадња на пословима који имају за циљ брендирање АП Војводине као етно-гастрономске дестинације.
1
Фото: Tanjug

Она је подсетила да удружење "Интерфест" последњих 15 година промовише вино и винску културу у Србији и да је за последњих 15 година смо, кроз разне активности успело да веома допринесе популаризацији овог производа. 

"Пре годину дана, започели смо једну кампању која се зове ''Укуси Војводине'' и која има за циљ брендирање Војводине као гастрономске регије. Ову кампању смо започели под покровитељством Покрајинске владе, а ево сада смо остварили успешну сарадњу и са ПКВ, као једном од најзначајнијих институција у Покрајини и сматрам да ћемо заједничким деловањем, радом брже и квалитетније остварити циљеве ове кампање, односно брендирање Војводине", рекла је Наташа Будисављевић Радишић.

Фестивал гастрономије "Укуси Војводине" биће одржан у Лиманском парку 30. септембра и 1. октобра ове године, од 10 до 22 часа.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести