Аутомобилом ударио двојицу дечака на Карабурми, па побегао

БЕОГРАД: Двојица дечака повређена су вечерас када их је ударио аутомобил у улици Маријане Грегоран на Карабурми, јављају београдски медији.
policija, pixabay
Фото: pixabay.com

Како наводе, реч је о браћи од девет и четири године, који су са оцем прелазили улицу када их је ударио аутомобил.

"Новости" преносе да је возач аутомобила побегао након што је ударио дечаке.

Старији дечак је теже повређен, односно има повреду главе, а млађем је повређена рука.

Ухапшен осумњичени возач, деца тешко повређена

БЕОГРАД: По налогу Првог основног јавног тужилаштва данас је ухапшен Л.Г. који се сумњичи да је синоћ својим возилом у Улици Маријане Грегоран на Карабурми ударио двоје деце на обележеном пешачком прелазу, а затим побегао са лица места.

Деца С.Б. (2011.) и Л.Б. (2016.) задобила су тешке телесне повреде, наводи тужилаштво у саопштењу.

Дежурни заменик јавног тужиоца је након незгоде и увиђаја наложио полицијским службеницима да прибаве видео записе са објекта у близини места где се догодила незгода, као и из улица којом је у том тренутку још непознато лице наставило кретање, како би се утврдила марка возила којим је управљао, регистарске ознаке, лични подаци власника возила и идентитет лица које је управљало возилом.

Тужилаштво је навело да ће у законском року од 48 сати саслушати осумњиченог Л.Г. због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја и кривичног дела непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди.

У односу на његову одбрану и прибављене податке о ранијој осуђиваности, тужилаштво ће одлучити да ли ће суду поднети предлог за одређивање притвора Л.Г.

Тужилаштво ће такође испитати оштећене и сведоке, одредити медицинско вештачење како би се утврдио степен повреда које су задобили оштећени, као и саобраћајно техничко вештачење ради утврђивања свих околности под којима се догодила саобраћајна незгода.

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести