ХАОС НА ХОРГОШУ! Возач цариницима рекао да нема шта да пријави, а онда су погледали наслон сувозачког места! Уследила ДРАМА (ФОТО)

Царински службеници су 15. фебруара 2024. године, у сарадњи са полицијом, на граничном прелазу Хоргош спречили покушај кријумчарења дроге скривене у наслону једног сувозачког седишта.
1
Фото: Управа царина Републике Србије

Покушај кријумчарења је откривен сат времена иза поноћи, када је на ред за излазну контролу пристигао пежо 308 којим су мушкарац и жена путовали из Прешева ка Бечу.

На постављено питање да ли имају нешто да пријаве, жена која је управљала возилом, као и њен сувозач су изјавили да са собом носе само лични пртљаг.

Фото: Управа царина Републике Србије

Међутим, током детаљне контроле, откривено је да се у наслону сувозачког седишта крије 5 пакета облепљених сивом селотејп траком, испуњених прашкастом материјом за коју се основано сумња да је реч о хероину.

Фото: Управа царина Републике Србије

Мерењем откривених пакета, утврђено је да се ради о укупној количини од 1.569 грама дроге, након чега су кријумчарени наркотици заједно са путницима и возилом предати полицији у даљу надлежност.

Фото: Управа царина Републике Србије

(Kurir.rs)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести