ХОРОР КОД КУЧЕВА Дечак (5) се угушио чепом од сока у хранитељској породици; Мајци забранили да присуствује сахрани

​​​​​​​Петогодишњи дечак А. Ј. преминуо је у Волуји код Кучева, након што се, наводно, угушио чепом од Кока Коле, јавио је Телеграф.
hitna pomoc
Фото: pixabay.com

Како сазнаје TPKNEWS, петогодишњи дечак А. Ј. из Пожаревца, преминуо је у хранитељској породици у Волуји код Кучева, након што се, наводно, угушио чепом од Кока Коле.

Ова трагедију потврдила мајка преминулог дечака којој је социјално из Пожаревца одузело дете и дало хранитељској породици у Волуји, а догодила се у уторак 9. априла, а дете је одмах сахрањено наредног дана у среду.

Како је Телеграфу  казала мајка преминулог дечака, њеном супругу и оцу преминулог петогодишњег дечака А. Ј. социјално је дозволило да присуствује сахрани, док су њој забранили приступ.

Иначе, у образложење центра за социјални рад из Пожаревца, како је наступила смрт њеног петогодишњег сина А. Ј., мајка сумња, и како сматра, због тога су јој и забранили да присуствује сахрани.

Редакција Телеграфа је од центра за социјални рад из Пожаревца и других надлежних служби покушала да добије више информација о овом трагичном догађају, али, како наводе, наишли су на зид ћутања.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести