Новопазарска полиција у акцији са Жандармеријом

НОВИ ПАЗАР: Полиција је контролом више лица у Новом Пазару пронашла и запленила одређену количину марихуана, сазнаје indeksonline.rs.
zandarmerija, tanjug
Фото: Tanjug/ J.Pap, ilustracija

Због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога ухапшен је Х.Р. (1989) из Новог Пазара.

У јучерашњој акцији припадници новопазарске полиције у сарадњи са Жандармеријом код Е. Б. из тог града, а који је одраније познат полицији, пронашли су значку Државне безбедности и “блинкере” због чега су га ухапсили.

Полиција је у протеклих недељу дана пронашла више комада ватреног и хладног оружја, као и одређени број муниције, а због непоштовања епидемиолошких мера испражењено је на десетине кафића и ресторана.

Такође, одузето је и више возила безбедносно-интересантним лицима, а према сазнањима портала индексонлајн одузето је више од 15 скупоцених аутомобила.

Појачано присуство припадника МУП-а на улицама Новог Пазара приметно је 24 сата дневно, а акцијама руководи Нермин Љајић, начелник ПУ Нови Пазар.

На предлог директора полиције, министар унутрашњих послова је у септембру именовао мајора Нермина Љајића за ВД начелника Полицијске управе у Новом Пазару. Месец дана касније, Љајић је за конкурсу Министарства унутрашњих послова именован за начелника Полицијске управе Нови Пазар, која покрива и територије Сјенице и Тутина.

Припадници Министарства унутрашњих послова Полицијске управе у Новом Пазару настављају одлучну борбу против свих видова криминала, речено је за тај портал из ПУ Нови Пазар.

EUR/RSD 117.2028
Најновије вести