Приказане нове фотографије жртава Вељка Беливука

БЕОГРАД: На ТВ Пинк вечерас су приказане до сада невиђене фотографије злочина и насиља које је починила криминална група Вељка Беливука и Марка Миљковића, а министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да су све жртве навијачи Партизана.
2
Фото: screenshot/ TV Pink

Вулин је, коментаришући фотографије које су показане и породицама жртава Вељка Беливука, званог Веља Невоља, а на којима се виде унакажена и обезглављена тела, рекао у емисији Хит твит да се овако нешто никад више неће десити.

Он је нагласио да је јако важно да се овакви злочини ни на који начин не релативизују и претварају у политику.

Вулин је неколико пута поновио да су и жртве и починиоци злочина на фотографијама, које су у емисији приказане у више наврата, навијачи Партизана.

Навијачима Партизана, који скандирају увреде Александру Вучићу, поручио је ''''да можда не би били живи да је Беливукова група на слободи, јер су сви које је она убила навијачи Партизана''''.

"Дуго тај клан траје, предуго је постојао. Сада су затворени тамо где им је место и неће изаћи до краја свог живота", рекао је Вулин.

Вулин је додао да је основни циљ ове групе да "својим лажима и изјавама баце љагу на председника Александра Вучића", њега као министра унутрашњих послова, али и све оперативце.

Он је додао да им стижу претње и уцене, али није прецизирао од кога.

"Они ће да лажу, учиниће апсолутно све да нас уплаше како бисмо трговали са њима. Нема трговине, наш одговор је истина", поручио је Вилин.

Упозорио је и да ће на Вучића "кренути преко његове породице" и измишљати лажи о његовој деци, о томе како је лош отац и лош муж, док ће о њему причати да је наркоман, да његова деца нису његова, да се познаје с убицама.

"Све су они то нама ставили до знања, само да ми ''заборавимо'' неке ''ситнице'', кога су убили и шта су радили! Нема заборава!", рекао је Вулин.

Он је додао и да неки из СНС-а то знају и плаше се да ће их поменути.

"Нико није заслужио да овако заврши, али ово се неће поновити", рекао је Вулин.

Вулин је додао да "ово неће пасти на суду" и да су ово више него јасни докази.

"Тужилац Ненадић је изизетно озбиљан човек и правник, не би готово пред саму оптужницу проширивао оптужницу за још два убиства, да није све апсолутно доказано", рекао је Вулин.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести