Пуцњи у ММА борца у центру Оџака

Јуче око 16 сати испред кафе бара „Клеопатра” у Оџацима пуцано је на Владимира Филиповића, познатог спортисту, ММА борца из тог града.
policija, tanjug
Фото: Tanjug/MUP, ilustracija

Како РТВ незванично сазнаје на Филиповића су пуцала двојица младића који су у бекству. Ватра је отворена док је пролазио својим аутомобилом поред кафића. На сву срећу није погођен. У том тренутку на улици је било пуно људи, жена са децом, бициклиста и на сву срећу нико није повређен.

Н. Н. становник Оџака за РТВ каже да је то што се догодило само наставак онога што у овом кафеу и око њега траје годинама.

- Сви знају да се овде састају криминалци, да је власник кафеа на потерници и у бекству, али локал и даље ради, а воде га сумњиви типови. Неко мора да зашти грађане од тога - категоричан је саговорник РТВ-а.

Полиција је блокирала улицу и обавила увиђај, а како се незванично сазнаје, почела је и потрага за бегунцима.

Иначе, Филиповићу је прошле године испред породичне куће запаљен аутомобил. Упућени кажу да му је то била „порука” и да је јучерашња сачекуша само логична последица те претње, али такође верују да пуцачи нису имали намеру да га убију већ да је то била још једна акција застрашивања?

С. Х.

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести