РАЊЕНА НАСТАВНИЦА ИЗ РИБНИКАРА НЕ МОЖЕ ДА ХОДА, НИ ДА ПОМЕРИ ЛЕВУ РУКУ Супруг и њено двоје деце у АГОНИЈИ

БЕОГРАД: Наставница историје Татјана Стевановић (52), коју су погодила три од 57 метака, колико је дечак убица тог несрећног 3. маја испуцао у ОШ "Владислав Рибникар", пребачена је из Универзитетског клиничког центра Србије, где је више пута оперисана, у Институт за рехабилитацију у Сокобањској.
r
Фото: Tanjug (Marko Đoković)

Татјана, једна од шесторо рањених и срећом преживелих у пуцњави у школи "Владислав Рибникар" на Врачару, у којем је угашено десет живота, како тврди извор "Новости" близак породици, не може да хода, не помера леву руку, а још се и психички опоравља од трауме коју је заједно са ранама задобила те несрећне среде ујутру, на радном месту.

Татјанин супруг и двоје деце у агонији су, према речима извора блиског породици, преживели прва три дана после злочина. када се није знало ни да ли ће она преживети.

- Татјана је у УКЦС три пута оперисана: први дан по пријему имала је операцију стомака, после десне потколенице и леве шаке. Спасавали су јој живот, па је кук који се распрснуо од метка којим је погођена у стомак, остављен "да се решава" касније, када се она стабилизује - наводи извор Новости.

Татјанини муж и деца, "док не стану на ноге после шока", не желе да се оглашавају, иако су према речима извора више пута досад били испровоцирани нетачним информацијама изнетим у јавност. Можда је и због тога, ако се изузме неколико помињања у првих пар дана у званичним извештајима о повређенима у "Рибникару" и масакру у два села око Младеновца, који је Урош Блажић починио само дан касније, Татјана остала на "маргини" трагедије какву Србија никад пре није видела.

- Зна се да Татјана није била на списку дечака убице, али спекулисало се да између њих као наставника и ђака постоји неки спор, што није тачно. Данас да питате и Татјаниног супруга Драгана и децу, потврдили би вам да је она и пре, и после трагедије, говорила да је дечак убица примеран дечак, са којим није имала никаквих проблема. Шта се догодило у глави тог детета, и зашто је урадио нешто толико страшно, породица Стевановић, а верујем и други који су га познавали тешко да ће икад успети да схвате - каже извор.

Новости

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести