Стефановић: Ужасна трагедија у АМСС, чекају се резултати

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да нема нових информација у вези с трагедијом која се јуче догодила у седишту АМСС-а у Београду, а у којој је убијен председник те организације Мирко Бутулија, наводећи да се чекају резултати истраге.
stefanovic
Фото: Tanjug (Sava Radovanovic)

Стефановић је истакао да се догодила ужасна трагедија која је дубоко потресла све оне који су познавали и Мирка Бутулију и Предрага Ђурђева и изразио саучешће породицама.

"Прве иницијалне информације су биле противуречне. Ми сад чекамо резултате истраге. Хоћемо да се она у потпуности заврши. Не могу да кажем да постоје неке нове информације у односу на оне од јуче које смо већ објавили", рекао је Стефановић новинарима на граничном прелазу Батровци.

Он је навео да ће било и нетачних информација да је Предраг Ђурђев његов кум, и прокоментарисао да је то био начин или да се увећа трагедија или да се тај догађај пребаци на политички терен.

"У сваком случају, ужасно је и страшно кад људи изгубе живот на такав начин", рекао је Стефановић.

Председник АМС С-а Мирко Бутулија подлегао је јуче повредама након што је у њега пуцао генерални секретар АМС С-а Предраг Ђурђев, који је потом извршио самоубиство.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести