СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Убијена Ноа Миливојев? (ВИДЕО)

У стану у улици Цара Лазара, у центру Београда, догодило се убиство, а осумњичени, који је признао злочин, ухапшен је, сазнаје Танјуг. Према сазнањима Таунјга, ухапшен је власник стана у којем је пронађено тело.
policija forenzicari, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Београдска полиција, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсила је 33-годишњег О. Д. осумњиченог да је убио и након тога раскомадао тело жртве, чији су делови пронађени данас у стану осумњиченог у Београду. Делове тела је полиција пронашла прилком претреса стана, наводи се у саопштењу МУП-а.    Како је наведено, идентитет жртве ће бити утврђен након ДНК анализе на Институту за судску медицину.  Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство на свиреп и подмукао начин осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Међутим, како јавља портал Телеграф особа убијена у центру Београду је нестала Ноа, а убица је одмах све признао. Телеграф наводи да је убица искасапио жртву до непрепознатљивости у свом стану.

Ноа Миливојев (18) из Ковиља која је нестала 17. јуна. Ноа је, иначе, трансродна особа.

Курир извештава да је на место злочина изашао дежурни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду.

„Пронађени су посмртни остаци за сада НН особе. Увиђај је у току. Наложена је обдукција са токсикологијом и ДНК вештачење како би се утврдио узрок смрти и идентитет жртве”, изјавио је кратко за Курир главни јавни тужилац ВЈТ Ненад Стефановић.

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести