ВРЕМЕШНИ АМЕРИКАНАЦ КОД ПЕЋИНАЦА ВОЗИО 210 НА САТ Аудијем јурцао, па попио казну

СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Припадници Министарства унутрашњих послова у Пећинцима поднели су прекршајне пријаве надлежном судији против двојице возача због прекорачење дозвољене брзине.
A
Фото: Pixabay, ilustracija

На путном правцу Деч - Ашања пресретач је зауставио 68-годишњег америчког држављанина који је учинио прекршај насилничка вожња, јер је возио "ауди" брзином од 209,3 километра на час на деоници пута где је дозвољено 80 километара на час.

У саопштењу Полицијске управе у Сремској Митровици је прецизирано да је он заустављен и у месту Ашања, где је возио брзином од 132,8 километара на час, за 82,8 километара више од дозвољене брзине.

Прекршајни судија га је казнио новчаном казном од 160.000 динара и девет месеци забране управљања аутомобилом.

Пресретач је у близини Прхова зауставио 54-годишњака који је возио "сеат“ брзином од 145,7 километра на час, за 85,7 километара на час више од дозвољене брзине.

Прекршајни судија му је изрекао новчану казну од 100.000 динара, 14 казнених поена и осам месеци забране управљања аутомобилом.

Из Управе обавештавају грађане да ће пресретач саобраћајне полиције и у наредном периоду контролисати брзину кретања возила на путевима Срема.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести