"Angry Birds Film 2" 17. августа премијерно у Београду

БЕОГРАД: Петар Стругар, Борис Миливојевић, Стефан Бундало, Слободан Тешић, Небојша Љубишић, Исидора Минић, Тамара Драгичевић, Бојан Перић..… само су нека од глумачких имена која су учествовала у синхронизацији анимираног хита "Angry Birds Film 2" који ће премијерно бити приказан у суботу 17. августа у биоскопу Синеплекс 4Д Делта сити, са почетком у 18 часова. 
e
Фото: Youtube Printscreen

Након тога, уследиће претпрепремијене пројекције у бројним биоскопима, а на редовном репертоару свих биоскопа у Србији наћи ће се од 22. августа.

"Angry Birds Film 2" је екранизација једне од најпопуларнијих видео игара свих времена, а свој први филмски успех остварила је 2016. године када су Петар Стругар, Борис Миливојевић, Слободан Тешић и Стефан Бундало по први пут позајмили своје гласове најдражим ликовима - Црвеном, Жутом, Леонарду и Бомби и освојили гледаоце.

Петар Стругар који је позајмио глас Црвеном каже да анимирани филм о вечном рату свиња и птица није само акција и забава, иако у томе обилује, него и филм који у себи садржи многе животне и едукативне поруке намењене најмлађима, али и онима нешто старијима. 

Редитељ синхронизације Владимир Марковић Лоонеy убраја искуство рада на филму међу забавнија снимања у животу. 

„Добили смо толико луду синхронизацмогу да обећам веселих и насмејаних 90 минута и деци и родитељима. Ово је синхронизација са рекордним бројем инфлуенсера и певача који су се фантастично снашли, док глумци из првог дела стандардно бриљирају у улогама. Надам се да ће други део бити још популарнији, јер су сви дали свој максимум студио Сонy, студио за синхронизацију Ливада, као и дистрибутер Con Film." казао је Марковић.

Рат између птица и прасића у филму „Angry Birds Film 2“ је изненада прекинут са појављивањем треће, заједничке, опасности. Наши познати јунаци Црвени, Жути и Бомба сусрећу се с потпуно новим непријатељем који жели да преуземе острво. 

У новонасталој ситуацији, птице и прасићи морају по први пут да сарађују, јер једино удруженим снагама могу да победе претњу која им се приближава.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести