"Божји град" и "Три палме" на репертоару драјв ин биоскопа на Ади

БЕОГРАД: Сваке седмице од четвртка до недеље филмофили могу да уживају у богатом програму драјв ин биоскопа на Ади Циганлији, а ове недеље на репертоару је домаћи филм из 1998. године "Три палме за две битанге и рибицу“, затим бразилска крими-драма "Божји град“ и "Грдана, господарица зла“.
w
Фото: Pixabay.com

"Три палме за две битанге и рибицу“ приказује се 14. августа у 21 час, па ће београдска публика имати прилике да се присети незаборавних рола које су остварили Срђан Тодоровић, Дубравка Мијатовић, Милорад Мандић Манда, Мирјана Карановић и многи други.

Посетиоци Дриве ин биоскопа моћи ће 13. августа да уживају у крими- драми из 2002. године "Божији град" редитеља Катје Лунд и Фернанда Меирелеса, номинованог за Оскара у више категорија 2004. године и добитника британске награде БИФА за најбољи страни, независни филм 2003. године.

У питању је адаптација истоименог романа Паула Линса, а књига и роман базирани на истинитим догађајима и откривају мрачну страну бразилског уличног живота у фавелама.

Викенд је већ традиционално резервисан за филмска остварења новије продукције, тако да ће се у суботу 15. августа на репертоару наћи фантазијска авантура из 2019. године „Грдана, господарица зла“, док ће недеља 16. август бити резервисана за титловану верзију "Аладина“ Гаја Ричија.

Биоскоп на отвореном је почео са наплатом карата за филмске пројекције, а дани резервисани за филм су четвртак, петак, субота и недеља.

Резервација карата могућа је преко сајта Комбанк дворане.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести