ДУГО СЕ БОРИЛА С ПРОБЛЕМИМА МЕНТАЛНОГ ЗДРАВЉА Позната глумица из филмова за одрасле ОДУЗЕЛА СЕБИ ЖИВОТ у 36. години

Позната порно звезда и глумица из филмова за одрасле Кагни Лин Картер извршила је самоубиство у 36. години, потврдили су њени разорени пријатељи на интернету.
k

Према америчком сајту за трачеве ТМЗ, Кагни је умрла у четвртак у свом дому у Парми, Охајо. Њени пријатељи су потврдили околности у GoFundMe посту, заједно са слатким признањем звезди.

Средства ће ићи њеној мајци Тини да помогне око трошкова њеног спомен обележја, а додатна средства биćе донирана за спас животиња. Њени пријатељи су написали:

Нажалост, упркос свим својим бројним импресивним достигнућима и талентима, Кагни се истовремено борила са проблемима менталног здравља.

 

Кагни је први пут ушла у свет филмова за одрасле средином 2000-их и освојила разне АВН награде за свој рад. Такође је годинама радила као модел и плесала у егзотичним клубовима. Око 2019, Кагни је напустила ЛА и вратила се у плес на шипки пошто је постала редовна у студију у Охају. Власници студија су написали омаж Кагнеи, објашњавајући да је она често летач и пријатељ. Они су написали:

Одмах се загрејала за студио и све студенте са лакоћом, и убрзо се осетило као да је одувек била одвојена од студија, од самог почетка.

Након тога, покренула је сопствени студио док се удаљила од света филма за одрасле. Кагни се фокусирала на уметност плеса на шипки, делећи свој напредак и таленат на мрежи.

Њени пријатељи су додали:

Чак и у својим најмрачнијим данима, ипак се појављивала у студију, увек спремна да учи, допринесе, побољша себе на било који начин на који је успела. Колико год се несумњиво осећала усамљено унутар граница своје главе, наставила је да се труди да се појави пред својим пријатељима и заједници којој је стало до ње. Водила је сопствене битке са истом упорношћу и заносом коју је показивала у сваком друга област њеног живота, са онолико снаге колико је могла.

Дневник/Курир

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести