ГЛЕН КЛОУЗ ТВРДИ: Робин Вилијамс би још увек био жив да Кристофер Рив није преминуо

Америчка глумица Глен Клоуз тврди да би глумац и комичар Робин Вилијамс још увек био жив да његов добар пријатељ и колега Кристофер Рив није преминуо 2004, девет година након што је остао парализован после јахачке несреће.
e
Фото: Youtube Printscreen / Conan O'Brien

У документарцу под именом "Super/Man: The Christopher Reeve Story" истражене су многе сфере Ривовог живота, укључујући и пријатељство с Робином Вилијамсом. "Увек сам осећала да би Робин био жив да је Крис још увек овде", рекла је Клоуз у документарцу.

Вилијамс и Рив су били блиски деценијама након што су заједно студирали Џулијард у Њујорку 1973, наводи Скај њуз. У време своје смрти, Вилијамс је патио од Деменције Левијевих тела, неизлечиве болести мозга која је испрва погрешно дијагностификована као Паркинсонова болест.

Многи пријатељи и колеге америчког комичара сећају се да је Вилијамсово погоршање здравља довело до интензивне депресије због које је веровао да више не зна "како да буде забаван". Робин Вилијамс је, после борбе с том болести, починио самоубиство 2014. годинe.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести