Почело снимање новог филма Душана Ковачевића

БЕОГРАД: Компанија "Art and Popcorn" почела је први део снимања филма Душана Ковачевића "Није лоше бити човек", у намери да искористи последње сунчане дане ове године.
dusan kovacevic
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

Филмска прича "Није лоше бити човек" даје један од могућих одговора који је, иначе, присутан у религијама, веровањима и обичајима народа целог света.

Неко ће у ову причу искрено поверовати због сопствене емпатије према другим живим бићима, неко ће све ово гледати као невероватну сагу о жељи за животом, али ће сви, сигурно, са притајеном надом очекивати да крај није вечити крај, да ћемо се једног дана поново видети и негде срести.

Још ако смо се волели - то је неизбежно.

Сценариста и редитељ је Душан Ковачевић, директор фотографије Горан Воларевић, сценограф Миленко Јеремић, костимографкиња Драгица Лаушевић, оригиналну музику за филм компонује Момчило Бајагић Бајага, а дизајнерка филмске маске је Јасмина Мина Лилић.

Улоге тумаче Војин Ћетковић, Бранка Катић, Христина Поповић, Гордан Кичић, Ненад Јездић, Андија Милошевић, Срђан Тодоровић, Лена Ковачевић, Мира Бањац, Млиан Гутовић, Јелена Михајловић, Немања Стаматовић, Александар Кецман.

Овај филм је копрдукција између Луксембурга, Хрватске и Македоније.

Продуцент филма је Мирослав Могоровић, а извршни проуцент Стефан Младеновић.

Настанак овог филма је на једном од својих конкурса подржао и Филмски центар Србије.

Планирано је да се по затварању финансијске конструкције снимање филма заврши у току пролећа, односно, лета 2020. године, а очекивана премијера је на јесен 2020. године.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести