“Преводиоци” и “Кућни патуљци” од четвртка у свим биоскопима

БЕОГРАД: Два нова страна филма, играни “Преводиоци” и анимирани “Кућни патуљци”, од четвртка ће бити у биоскопима широм Србије, најавили су из ланца Синеплекс у Београду, где ће та остварења бити у свим њиховим објектима.
d
Фото: Youtube Printscreen

Француски трилер ,,Преводиоци” Региа Ронсарда приповеда напету причу о деветоро људи ангажовних за превођење наставка популарног романа ”Човек који није желео да умре” као део трилогије.

Аутор романа је осмислио посебан третман за све њих тако што ће их ставити у потпуну изолацију у луксузном бункеру где им се на почетку одузимају приватне ствари, чиме бивају потпуно одсечени од спољњег света.

Добијају задатак да у одређеном временском року преведу познато дело.

Али, главни заплет креће када се сасвим изненада првих десет страница изузетно чуваног рукописа појави на интернету, и онда посао из снова за девет преводилаца постаје ноћна мора - крадљивац је један од њих, а издавач је спреман да уради све како би открио ко је он....или можда она.

Главне улоге тумаче глумци из Француске - Ламбер Вилсон (Матрикс), Русије - Олга Куриленко (Зрно утехе, Центурион, Заборав) и Шпаније - Едуардо Нориега (Отвори очи, Ђавоља кичма).

Наставак немачке анимиране авантуре ,,Кућни патуљци: Операција колачићи” за најмлађе такође стиже од сутра на велика платна.

Чувени, марљиви патуљци из Келна коначно се враћају, скривали су се под земљом откако их је, пре више од 200 година протерала злобна кројачева жена.

Али, живахна девојчица међу њима више није могла да поднесе овакав скучен живот и тако долази на површину земље у намери да открије свој истински позив.

Заједно са два другара, завршава у пекари мрзовољног шефа Теа који се стално свађа са својим братом, и док патуљци праве велики хаос, девојчица је спремна да помогне Теу.

Гласове су позајмили: Анђела Јовановић, Стеван Пиале, Лазар Ђукић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести