У Горњем Рачнику наставља се снимање серије "Време зла"

ЈАГОДИНА: У Горњем Рачнику, на падинама Црног врха ког Јагодине и у околини Јагодине сутра ће бити настављено снимање телевизијске серије "Време зла", по трилогији Добрице Ћосића и у режији Ивана Живковића, које ће трајати до понедељка, изјавио је данас Танјугу продуцент и глумац Горан Шушљик.
film kamera snimanje pixabay
Фото: pixabay.com

Снимање ће се одвијати у амбијенту у којем је снимана и серија "Корени", на имању и у кући чатмари Александра Аце Костића (1850 - 1931.), старој 136 година, објаснио је Шушљик.

Снимање креће сутра од "Храста Коче капетана", историјског места на левој обали Велике Мораве, где је по предању Коста Коча Анђелковић - фрајкор, пре 220 година почео борбу против турске власти и основао Кочину крајину, а затим глумачка екипа одлази у Горњи Рачник где ће остати до понедељка.

Људи задужени за сценографију у Горњи Рачник стигли су јуче и припремају амбијент за снимање, изјавио је Танјугу власник куће и имања Драган Глигоријевић.

Сцене које ће се снимати пренеће атмосферу с почетка Другог светског рата, а уз око 15 глумаца учествоваће и 60 статиста, 40 младића од 18 - 27 година у улогама партизана и четника и 20 њих од 20 до 60 година, који ће бити у улози мештана, казао је Шушљик.

План је да серија буде приказана следеће јесени, додао је.

У серији играју Жарко Лаушевић, Воја Брајовић, Игор Ђорђевић, Небојша Дугалић, Горан Богдан, Нада Шаргин, Радован Вујовић, Сергеј Трифуновић, Андреј Шепетовски, Наташа Нинковић, Исидора Симјоновић, Борис Исаковић, Светозар Цветковић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести