У првом викенду "Индиго кристал" погледало 30 хиљада људи

БЕОГРАД: Од београдске премијере која је била распродата на чак две локације филм "Индиго кристал" пуни биоскопске сале широм земље, те га је само првог викенда погледало 30 хиљада гледалаца, чиме држи прво место по гледаности.
k
Фото: Youtube Printscreen

После веома успешне премијере, филм "Индиго кристал" добио је само позитивне критике стручне јавности, али превасходно бројне публике свих генерација која је са одушевљењем наградила дебитантски филм редитеља Луке Михаиловића.

Филм чија је радња смештена у Шапцу прати тридесетогодишњег Вука, који излази из затвора на условну слободу, уз претњу да се враћа ако направи и најситније дело.

Вук покушава свој процес асимилације у друштво, међутим константно улази у ситуације које га враћају на стари живот.

Његов лични крик за помоћ, уједно је и симболични генерацијски крик за разумевањем и покушајем да се врате на прави пут.

Главне улоге су поверене Миодрагу Радоњићу, Нини Јанковић, Денису Мурићу, Павлу Менсуру, а у осталу глумачку екипу чине Милош Петровић Тројпец, Милош Ђуровић, Матеја Поповић, Горица Поповић и Милан Чучиловић, а као специјални гости на филму се појављују и фронтмени групе Црни церак – Реља Деспотовић и Ђорђе Бибић, који су уједно урадили у музику за овај филм.

Комплексан, али веома савремен текст написао је редитељ Лука Михаиловић, а као продуценти цео пројекат су подржали Миодраг Радоњић и Милош Аврамовић, односно продуцентске куће Архангел Студиос, Режим, као и РТС.

Филм "Индиго кристал" се налази у редовној биоскопској дистрибуцији широм земље и региона, а дистрибуцију филма ради дистрибутерска кућа Арт Виста.

 

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести