Балашевић најавио концерт у Крагујевцу за 28. децембар

НОВИ САД: Легендарни кантаутор Ђорђе Балашевић данас се први пут обратио јавности након здравственог "инцидента" од пре неку недељу и рекао да се нада да ће 28. децембра одржати одложени распродати концерт у "СББ хали Језеро" у Крагујевцу.
balasevic foto lucic.jpg
Фото: Дневник (Бранислав Лучић)/Ђорђе Балашевић

"Искрено се надам да ћемо га одржати. Имамо планирани датум за то, 28. децембар, што би требало да буде још лепше, зато што је то пред саму Нову годину и треба да буде весело. Нажалост, прво треба да се консултујем с лекарима... који овај пут од мене много боље знају како је Ђоле... Надам се да ће то проћи добро и да ће бити у реду", рекао је Балашевић.

Он је истакао да му је жао што је дошло до одлагања концерта који је требао бити одржан 15. новембра, "после дуго времена у граду који је увек био рокенрол, из кога је Смак, који је задржао сва обележја града и није се посељачио у оном ружном смислу те речи".

"Био сам у некој малој фркици. Био сам четири дана у болници. Нисам имао операцију на отвореном срцу. Мало сам дотеран, стварно имамо најбољи институт за кардиоваскуларне болести у Каменици... Добио сам четири стентића. Рекли су да ћу моћи да трчим. Не верујем... имам сто година! Али се надам да ћу моћи да наставим где смо стали и да још неко време нећу добити улицу у Новом Саду", нашалио се Балашевић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести