Брус Спрингстин објавио нови албум “Letter to You ”

ЊУЈОРК: Чувени амерички рок музичар Брус Спрингстин објавио је нови студијски албум “Letter to You ” издавача “Колумбија рекордс” из Њујорка, који је настао у славу живе музике и дугогодишњег пријатељства с пратећим саставом “E Street Band ”, наводи дискографска кућа “МенАрт” задужена за објаву албума у целом региону.
b
Фото: Promo

Албум великог рок уметника најављен је синглом и спотом истог имена “Letter to You”, где је "ухваћена неупоредива снага живе свирке рок групе која се поново окупила и заједно засвирала, и показала несаломиву деценијску везу која постоји између музичара, али пре свега, пријатеља".

Бенд се окупио први пут након турнеје “The River ” из2016. године и снимио веома брзо 12 песама, међу њима три, претходно необјављене нумере још из 70-тих година: “Janey Needs a Shooter”, “If I Was the Priest” и “Song for Orphans”.

Албум у продукцији славног музичара и колеге Рона Аниела снимљен је за само пет дана у Спрингстиновом кућном студију у Њу Џерсију.

Тиме је одата почаст дуговечном E Street Band-u, самој рок музици и њеној улози у животу славних музичара и пре свега изузетном сарадњом музичара Спрингстина којег сви зову “The Boss ” и овог састава.

Нови албум прати документарац “Bruce Springsteen: Letter to You” ексклузивно на Епл ТВ+.

Аутор и филмске музике и песама за многе хитове великог екрана (Филаделфија, Џери МекГвајер, Рвач, Савршена олуја) и творац изузетно уносних турнеја по целом свету, Спрингстин даје суштински увид у нови албум, мисли и осећања које он буди, кроз реминисценцију његовог читавог музичког опуса.

Датум изласка новог албума у Србији дискографска кућа МенАрт ће накнадно објавити.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести