На Beer Fest-у 120 бесплатних концерата на четири бине

БЕОГРАД: Дуго очекивани фестивал Beer Fest понудиће од 14. до 18. августа 120 бесплатних концерата на четири бине, а на фестивалу ће између осталих наступити и култни гитариста групе The Smiths Johnny Mar, најавили су данас организатори у Скупштини града Београда.
e
Фото: pixabay.com

Иако ће за све посетиоце улаз на Belgrade Beer Fest бити бесплатан, постојаће и ВИП зоне које ће пружити веће уживање али ће за њих морати да се купи карта. 

Заменик градоначелника Београда Горан Весић је рекао да је "Beer fest" постао део наше традиције.

"Сама чињеница да у нашем граду имамо фестивал који ће посетити скоро 500.000 људи је више него импресивно", рекао је Весић и додао да је "Beer fest", од како се одржава, посетило око 8,5 милиона људи и да је одржано око 800 сценских наступа.

Дејан Грастић, један од оснивача фестивала, истакао је велико задовољство што ће Johnny Mar након фестивала у Гластоберију и Сигету наступити и у Београду. 

"Први пут на нашем фестивалу наступа "Бомбај Штампа"...Свираће Никола Вранковић, Елементал...иконе Beer Festa као су Van Gogh, Orthodox Celts, Електрични оргазам, Бјесови...Пред београдску публику ће изаћи и Дамир Урбан, Бркови, Канда Коџа и Небојша...", казао је Грастић и додао да је циљ фестивала да макар мало заличи на сличну манифестацију у Единбургу када се читав град претвара у фестивал.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести