Акција СНП: Улазнице за две представе по цени једне

Српско народно позориште у мају награђује првих сто гледалаца који буду куповали карте за одређене представе, тако што ће им поклонити улазнице за још једну представу с њиховог репертоара.
srpsko narodno pozoriste
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Уз купљене карте за представу „Светозар“, у режији Југа Радивојевића, која ће бити изведена 3. маја, купци ће добити гратис карте за представу „Илустрована енциклопедија нестајања“, у режији Золтана Пушкаша, и моћи да је погледају 10. маја.

Представа „На Дрини ћуприја“, у режији Кокана Младеновића, која ће бити изведена 7. маја, доноси гратис улазнице за представу „Час анатомије“, у режији Андраша Урбана, која је на репертоару 20. маја.

„Ујеж“, у режији Ралета Миленковића, представа коју ће глумци извести 9. маја, доноси бесплатне карте за представу „Моћни ренyери не плачу“, у режији Тијане Васић, која ће бити одиграна 18. маја на Камерној сцени.

Улазнице за представу „Лажа и паралажа“, у режији Слободана Бранковића, која ће бити изведена 14. маја, купцима ће придодати гратис карте за представу „Три лица самоће“, у режији Филипа Марковиновића, која се игра 24. маја.

Представе „Родољупци“, у режији Радоја Чупића, која је на репертоару 18. маја, и „Госпођа министарка“, у режији Ралета Миленковића, која ће бити изведена 21. маја, омогућиће купцима бесплатне улазнице за представу „Антигона 1918“, у режији Милана Нешковића, заказану за 23. мај.

С картама за првоизабрану представу, моћи ће одмах да се преузму карте и за другу.       

Н. П-ј.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести