Stand down са Небојшом Миловановићем следећег уторка

Глумац Небојша Миловановић ће у уторак, 25. јуна од 20 часова Новосађанима представити свој „ Stand down “ шоу, односно музичко - поетско - визуелну ауторску форму, у чијој је основи поезија повезана с личним, духовитим и садржајним причама из његовог живота на Драмској сцени Позоришта младих, Игњата Павласа 4.
1
Фото: Промо

Шоу има елементе „stand up“ комедије која има дубљи смисао и исходиште у коме је поезија обогаћена музичким аранжманима.

„ Stand down “ се поиграва позоришним и сценским формама и постаје друштвено ангажована представа. Први пут је изведен 2014. године, а до сада се играо широм Србије, региона, Европе и света и награђен са златном колајном за најбољу представу на Међународном фестивалу монодраме и пантомиме у Земуну, као и наградом за иновативност и сценску игру.

Цена карте је 1.000 динара, а за групне посете, с више од 20 посетилаца, 700 динара, док ђаци, студенти и пензионери могу да је набаве за 500 динара на блајагни позоришта радним данима од 10 до 20 часова, али и суботом и недељом од 9 до 13 часова.

В. Б.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести