Амбер Херд опет оптужује Џонија Депа за злостављање

ЛОНДОН: Америчка глумица Амбер Херд тврди да јој је њен бивши супруг, глумац Џони Деп, "више пута" претио да ће је убити и оптужује га за насиље и злостављање.
dzoni dep
Фото: Tanjug (Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Она је посету Депу у Аустралији у марту 2015. године, док је снимао "Пирате са Кариба", описала као "тродневну талачку кризу", током које је, како тврди, Деп користио дроге и алкохол.

„Током та три дана, дошло је до екстремних психолошких, физичких, емоционалних и других облика насиља“, рекла је глумица.

Деп (57) тужи издавача листа "Сан" за клевету због чланка у којем су га назвали "мушкарцем који туче жене", али новине тврде да је тај навод тачан, преноси ББЦ.

Херд (34) је данас сведочила на Високом суду у Лондону и оптужила Депа за вербално и физичко злостављање, укључујући вриштање, псовање, претње, ударање, шутирање, шамарање, ударање главом, дављење, као и "изузетно контролишуће и застрашујуће понашање".

"Неки инциденти су били толико озбиљни да сам се плашила да ће ме убити, намерно, или само изгубити контролу и отићи предалеко", рекла је.

Током унакрсног испитивања Херд је касније рекла да је било случајева када се она "губила", али у самоодбрани.

Судија је питала Хеард да ли је икада била "насилна" са Депом, на шта је глумица одговорила "не", додајући да ју је он доводио у ситуације у којима се суочила са "незамисливим фрустрацијама и потешкоћама, које су често биле опасне по живот".

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести