Биљана Типсаревић у 4. месецу трудноће: С Малдива на Сајам венчаница

Тек што се вратила с породичног одмора на Малдивима, дизајнерка Биљана Типсаревић посветила се завршним припремама за јубиларни „Belgrade Wedding Show“.
biljana tipsarevic
Фото: Privatna arhiva

На овом Београдском сајму венчања који се 7. и 8. децембра одржава у хотелу Хилтон, Биљана Типсаревић представиће колекцију намењену младама које излазе у велики свет, слушајући сопствени глас и верујући у себе.

Скривена непрозирна подлога, с гламурозном чипком оплемењеном ручним радом, илузија откирвених лежа, тродимензионални елементи као што су изазовни цветови и перушке дају дубину и драму моделима. Ова колекција игра флертну игру - спонтаност насупрот церемонијалности. Модели су инспирисани смелошћу. Моја инспирација ове сезоне живи у бајковитом сну. Наша млада проводи време у светлуцавој игри форми и материјала. Залазак сунца са собом доноси предивну мекану боју и сан, остављајући траг које она умеће у своје најлепше сећање, каже Биљана Типсаревић која, иако је у четвртом месецу трудноће, не смањује темпо пословни активности, тако да овога викенда намерава да се дружи с посетиоцима „Belgrade Wedding Show“.

Фото: Promo

На предстојећем Сајму венчања ће своје креације представити и Сузана Перић, Предраг Ђукнић, Данијела Божић, Тијана Крстић, као и остали дизајнери и салони венчаница, док ће wedding планери, агенције које се баве организацијом венчања, декоратери, златаре, цвећаре и простори за прославу венчања представити нове „wedding“ трендове за 2020.

Фото: Promo
EUR/RSD 117.5821
Најновије вести