Џони Деп, Ријана, Тарантино... без средње школе

ЛОС АНЂЕЛЕС: Бројне амаричке звезде као што су Џони Деп, Квентин Тарантино и Ријанна нису завршиле средњу школу.
dzoni dep, Tanjug
Фото: Tanjug

Не постоји савршен начин да постанете успешна особа. Неке су познате личности ишле у државне школе, друге су отишиле од куће, док су неке одустале од свог школовања. Ево које су славне личности заказале када је реч о формалном образовању.

Џенифер Лоренс напустила средњу школу када је имала 14 година. Након тога је наставила глумачку каријеру и сада је "самообразована".

Хери Стајлс напустио је средњу школу када је имао 16 година и то због аудиције за Икс Фактор након чега је постао члан бенда "Уан Дирекшн".

Жизеле Биндшен, бразилска манекенка, напустила је средњу школу када је имала 14 година да би наставила каријеру модела. Упркос томе, Жисел говори пет језика.

Никол Кидман напустила је школу како би наставила глумачку каријеру. Почела је радити у позоришту, а са 16 година снимала је и филмове.

Ријана је напустила средњу школу са 16 година, преселила је у Америку када је имала 17 година, где је потписала музички уговор с дискографском кућом Деф Јам.

Роберт Дауни јуниор никада није био добар ученик. Отац му је дао ултиматум да сваки дан иде у школу или да пронађе посао. Одустао је у 15. години.

Џинуо Деп имао је 15 година када је напустио средњу школу. Сан му је био да постане популарни рок музичар.

Симон Ковел је напустио школу кад је имао 16 година да би радио као стажиста за ЕМИ Мјузик Паблишинг. Био је то почетак обећавајуће каријере.

Џеј Зи је напустио средњу школу како би радио. Бавећи се продајом илегалних супстанци.

Киану Ривс је напустио школу са 17 година, јер се никада није уклопио. Имао је сукобе с наставницима и директором.

Вупи Голдберг је напустила школу у доби од 16 година. Као разлог за овај поступак навела је тешко детињство, неколико бракова и овисност о дрогама.

Том Круз је напустио средњу школу како би постао глумац у Њу Јорку. Пре тога, кад је био дете, желео је да буде свештеник.

Квентин Тарантино је желео је да настави филмску каријеру и због тога је одустао од средње школе када је имао 15 година. Имао је ИQ 160.

Данијел Радклифе одлучио је да се одмори од школе када је имао 17 година како би се усредоточио на своју глумачку каријеру. Није се вратио у школу.

Рајан Гослинг напустио је средњу школу када је имао 17 година. Звезде које нису завршиле средњу школу су и Џон Траволта, Џим Кери, Аврил Лавин, Дру Баримор и Кати Пери, преносе амерички медији.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести