Гаси се ријалити "У корак са Кардашијановима"

ЛОС АНЂЕЛЕС: Америчка ријалити звезда Ким Кардашијан Вест објавила је да ће се популарни шоу "У корак са Кардашијановима" угасити после 14 година емитовања.
k
Фото: Youtube Printscreen

Она је то објавила на свом Твитеру наводећи да ће се последња, 21 сезона популарног ријалитија емитовати од јануара 2021. године, преноси Би-Би-Си.

"Тешка срца донели смо ову одлуку да се опростимо од публике. Хвала публици и пословним партнерима. Захвална сам свима који су гледали и подржавали мене и моју породицу ових 14 невероватних година. Шоу нас је учинио онаквима какви смо данас", написла је она.

Серија је почела да се приказује 2006. године са тада мало познатим сестрама, од којих је најпознатија била управо Ким Кардашијан, позната по појављивању у емисији Парис Хилтон.

У серији је ипак најпознатији био Брус Џенер, очух Кардашијанових, који је током серије променио пол и постао Кејтлин Џенер.

Упркос бројним критикама шоу је имао огромну популарност и добио је неколико награда на Е каналу на коме се и приказивао.

Портпарол тог канала рекао је да је била привилегија радити с Кардашијановима, да ће им недостајати, али да поштују жељу породице да ради и живи без камера.

EUR/RSD 117.5838
Најновије вести