Оскаровка Џенифер Лоренс лудовала у стриптиз бару

Оскаровка и најплаћенија глумица на свету, 26-годишња Џенифер Лоренс, звезда филма "Игре глади", изгледа да је била "гладна" добре забаве. Ових дана проговорила је о дивљој ноћи у стриптиз клубу „Беверли Хилс“ у Аустрији.
Epa (Will Oliver)
Фото: Epa (Will Oliver)

Наиме, глумица је са пријатељима у поменутом бару била на рођенданској забави и у једном тренутку ју је, по свему судећи понела атмосфера, те се Џенифер мало „заборавила“.

Потпуно пијана она је одлучила да заплеше око шипке, а њена неспретност и незграпни плесни покрети натерали су једног мушкарца да јој притекне у помоћ.

Мало је одморила, а онда је решила да се поново опроба на шипци.

По повратку је скинула мајицу и у црном топу и сукњи клекнула и почела да пузи на све четири, а потом је ухватила око струка једног мушкарца и почела да се њише у ритму.

Видео је, очекивано, „процурио“ у јавност, те је Џенифер (иначе у срећној вези са редитељем Дареном Аронофским), морала да се огласила на Фејсбуку.

Гледајте, нико не жели да га читав интернет подсећа на то да је покушавао да игра око шипке. Била сам на рођенданској прослави једног од мојих најбољих пријатеља и решила да се мало забавим. Не мислим да се извињавам никоме, те вечери сам се лудо провела, написала је глумица на свом профилу.

EUR/RSD 117.5833
Најновије вести