Славне звезде као други свет: Мадона пише књиге за децу

ЛОС АНЂЕЛЕС: Популарне холивудске звезде раде као и сав други свет. На пример, Мадона пише приче за децу а Метју Меконахи је професор на факултету у Тексасу док је Аштон Кучер успешан бизнисмен.
madona
Фото: Tanjug (Evan Agostini/Invision/AP)

Он ради као професор на Универзитету у Тексасу. Од јесењег семестра предаје на одсеку за Радио-телевизију и то предмете везане за филмску уметност и писање сценарија.

Мадона осим што је врхунска поп звезда, она је и ауторка дечјих књига. Написала је неколико књига за децу. Њене се приче посвећене су моћи девојчица и шаљу поруке и савете да прихвате и заволе себе.

Џастин Тимберлејк осим што је сјајан музичар има и своју друштвену мрежу. Он је нови власник Мајспејса.

Фото: Youtube Printscreen

Глумац Том Селек има ранч с авокадом од 20 хектара, а Сандра Булок поседује пекару у Остину. Стивен Сигал ради као полицајац, а дуго година био је заменик начелника у округу Џеферсон.

Фото: EPA/WARREN TODA

Леди Гага је написала кувар са италијанским рецептима. Њена књига зове се Џоан Траторија. Њен отац је власник ресторана Џоан Траторија у Њујорку. У књизи певачица пише и о својој кулинарској породичној традицији.

Фото: Tanjug (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ексцентрична рок звезда, Марилин Менсон, осим музике, воли и сликарство. Имао је изложбу у Бечу.

Фото: Youtube Printscreen

Аштон Кучер није само добар глумац, већ је и сјајан пословни човек који је успео да умножи своје милионе добрим улагањима. Највећа добит стигла је од његовог удела у Скајпу и Еирбнбу. Инвестирао је и у Спотифај, преносе медији у САД.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести